Legetante og luksus hottere....

Wishes….

Wishes

1 – træningstop H&M  / 2 – træningsbukser H&M / 3 – nederdel Ganni / 4 – støvler Shoebiz / 5 – bukser Topshop

Udsalget synger lidt på sidste vers de fleste steder, men som mange andre, så er det nok ikke kun min konto der har været lidt slatten her i januar, og derfor ikke rigtig været råd til, at gå amok på januar udsalget.

Men heldigvis går der snart løn ind og jeg ville gerne bruge den på det her 🙂

 

1 – 2: Jeg synes mit træningstøj trænger til en opgradering, men jeg er samtidig hende der ikke gider bruge flere tusind kroner på tøj som jeg skal svede i. Derfor er jeg faktisk ret stor fan af H&M træningstøj. Jeg synes det holder godt og er rart at træne i. Så jeg tror ovennævte skal være min opgradering.

3: Denne nederdel fra Ganni, har jeg kastet min kærlighed på for lææææænge siden, men synes at bruge kr. 2.000,- på en nederdel måske er lige i overkanten. Men ved den er kommet på tilbud så håber at lave et last minut scoop! Dog ved jeg at den ikke er tilbage i min størrelse på deres egen hjemmeside, damn it!

4: Hver gang jeg er på loppemarked med min veninde og jeg hiver skoposen frem udbryder hun hver gang “du er seriøst den jeg kender med flest sko!!” og det er rigtigt, jeg har mange sko – men altså som mange andre piger, JEG ELSKER BARE SKO, og er kommet frem til at jeg mangler et par nye støvler med en høj hæl, men som stadig til at holde ud at have på – og det synes jeg disse er et rigtig godt bud på, så de er øverst på min wishlist for februar.

5: De her opdagede jeg på insta og synes de er TOP FEDE og tror egentlig bare at de vil sidde piv lækkert på mig 😉 Kender I ikke det??? Så skal ind og se om de har dem i butikken!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legetante og luksus hottere....