Gensyn og babyboom

Kære julemand – jeg ku’ godt tænke mig

juleønsker

Sneakers – Adiddas // Parfume – Christian Dior // Ring – Line & Jo

Headphones – Urbanears // Cardigan – Samsøe Samsøe // Taske – Selected Femme // Kamera – Canon

Nu nærmer december måned sig, hvilket også vil sige juleaften, og ingen juleaften uden gaver, ja undskyld men sådan er det jo – og jeg vil gerne indrømme at jeg ELSKER gaver, og bliver lige som et barn på 5 år når gaver ligger under træet og skinner 😉

Men juleaften er også meget andet end gaver, og julen/juleaften er faktisk en af mine yndlings højtider. Alting er bare lidt mere hyggeligt og alle mennesker er bare i et helt andet humør (når de ikke stresser rundt i julegaveræset!)

Min juleaften skal holdes hos min onkel i hjertet af København, sammen med hans kæreste et par af deres venner og vigtigst af alt sammen med min mor  – i de seneste par år er det faktisk blevet ret vigtigt for mig at holde jul med min mor, hvilket måske lyder lidt små tosset i nogens øre, men da jeg var lille arbejde min mor ret tit juleaften, hvilket gjorde jeg ikke kunne holde jul sammen med hende (og det skal ikke lyde som om af mine juleaftner som barn var helt forfærdelige, for det var de bestemt ikke) men jeg er bare kommet dertil, at det altså ikke er rigtig jul uden min mor!

Vi holdte også jul derinde sidste år, så det er faktisk en tro kopi, men det gør mig absolut ingen ting, for det var en rigtig hyggelig juleaften og i år er jeg blevet lovet and, som er min total yndlings julespise, og som jeg blev snydt for sidste år! 🙂

Men her har I mine juleønsker – hvad ønsker I jer?? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensyn og babyboom