Nyt look til gammel sk(r)ammel

Gensyn og babyboom

billede 8

mmmmm….. bøf, bearnaise

billede 7De søde piger, var travlt optaget af at spise og ville ikke smile til fotografen

billede 5

Lettere fuld… og en læbestift der næsten sidder lige i skabet :-/

 

Nu nærmer vi os snart weekenden, men inden den helt indtager så vil jeg lige vise lidt billeder fra sidste weekenden, som nemlig var fuldt med en masse herligheder.

Fredagen stod på Skanderborg Reunion..

Jeg brugte min eneste ferieuge på at tage på Skanderborg Festival, og sikke en festival! Det kan helt sikkert anbefales. Men ja vi var fire piger afsted og vi besluttede på festivalen at vi måtte have en reunion (kom egentlig af, at den ene havde blæret sig med, at hun var MEGA god til at lave hjemmelavet bearnaisesovs – sådan hørte jeg det i hvert fald – så det måtte vi jo se om var korrekt) bum reunion, og det skulle så være i fredags. Vi mødtes hos min veninde som bor på Østerbro til mad og drikke, og ja bevares hun var de riiimelig god til at lave bearnaisesovs! For dælen den smagte godt!

Da vi havde vi havde spist spillede vi vores udgave af Bezzer Wizzer hvor der både indgik klokker ved rigtigt svar, masser af sprut og andre små detaljer som sikkert har bedst af ikke at blive nævnt her 😉

Senere gik turen indtil byen, hvor vi valgte at tage en tur på FUGU, hvor det blev til et par drinks inden cyklen kørte hjem igen..

billede 6

Om lørdagen trodsede jeg regnen og besøgte Strangas Konditori på Åboulevarden for at smovse lidt kage – og selv om turen derhen i regnvejr var noget træls, så var det det hele værd når kagerne blev serveret. Vi valgte to forskellige kager og så delte vi lidt. Jeg valgte passion, som er en kage af frisk og cremet hvid chokolademousse med passionsfrugt i samspil med blød mælkechokolademousse på en let biscuitbund mens min veninde valgte cheesecake, som var en alm. cheesecake og så med noget hindbær halløj på toppe. Dertil fik vi en kop the og et glas pæremost (som smagte af æblegrød, mmmm) Det var så lækre kager, og har man en sød tand og er kageelsker lige som jeg, så synes jeg man skal kigge for Strangas Konditor, læs mere på hjemmesiden her. Men vil også have lov at sige at kagerne er betalt, vi gav kr. 52 pr. styk. Men igen gode var de, og det skulle prøves!

billede 2

Det fine brunchbord klar parat til S kommer

billede 1

Søndagen stod i babyens tegn – for jeg skulle nemlig til Babyshower for min rigtig gode veninde S. S nærmer sig snart tiden hvor vi får fornøjelsen af at møde lille baby, og i den forbindelse var vi nogen piger som synes der skulle holdes babyshower for hende. Dette skulle selvfølgelig være en surprise, så S var blot inviteret til brunch med en veninde og jeg, med undskyldningen om at det var længe siden at vi alle havde ses (hvilket faktisk var rigtig nok) Men vi mødtes alle sammen kl. 9 undtagen S som var inviteret til kl. 10 – og da kl. slog 10 ringede det på døren og der var S, som lignede noget af et spørgsmålstegn da vi pludselig var 10 tøser som stod og kiggede på hende, og her iblandt hendes mor og stedmor. Inde i stuen stod brunch bordet klar og vi havde forbedret lidt lege – og så blev der ellers bare hygget i mange timer.

Nu ser jeg bare frem til fredagen, som skal bruges sammen med søde kollegaer i lækre omgivelser, lover der nok skal komme et lille indlæg 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt look til gammel sk(r)ammel