Om teenage idoler og flade fornemmelser...

En hilsen fra solskinsøen

SAM_0323

Jeg har for et par uger siden været en tur på Bornholm for at besøge familien lidt.

Jeg boede hos min ene moster i Gudhjem, og en aften i sofaen falder vi lidt i snak om bøger, interessante mennesker og hvad der lige fanger en for tiden, hvor jeg fik nævnt at jeg synes J.F.K var ret spændende. Ved ikke helt hvorfor, men kom lidt af det i år er 50 år siden at Kennedy blev skudt, og tænkte at det kunne da egentlig være meget sjovt at høre lidt mere om hele historien og hans liv.

Det hele startede lidt med at jeg en dag på vej hjem fra arbejde, kører forbi Fona, smider The Kennedys boxen i tasken og hjem – og kan faktisk godt anbefale den serie, den er ret så god – hvor meget af det, der er rigtigt, det aner jeg ikke, men jeg slugte den råt.

Men vi sidder og snakker, og jeg fortæller at jeg var faldet over en bog som hedder “Den perfekte præsident” som også omhandler J.F.K og siger at den kunne være meget sjov at læse. Min moster svare “orv, jamen jeg er da medlem af en bogklub! Vi søger efter den, men desværre havde de den ikke, men vi fandt bogen “Kennedy brødrene” som røg i kurven og bum blev bestilt. Hun lovede at sende den når den var kommet.

I mandags kom så denne pakke ind af døren på kontoret, og ikke nok med bogen om Kennedy brødrene, så var bogen “Den perfekte præsident” der også, så nu kan jeg da ellers bare blive 100 meter mester i J.F.K samt brødre – mens jeg spiser mig tyk i Anton Berg Chokolade – så gæt hvad juledagene skal bruges til, altså mellem julefrokosterne og fødselsdagene 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om teenage idoler og flade fornemmelser...