Kære julemand - jeg ku' godt tænke mig

Om teenage idoler og flade fornemmelser…

Backstreets Back – for real!

Jeg troede faktisk ikke at dette band længere er/var eksisterende, men der tog jeg da grugeligt fejl! For bum, de kommer til Danmark til marts næste år og giver koncert, og hvem har i sine teenage år ikke været KÆMPE fan af de her?? Ja jeg spørger bare, for det var da lige hvad jeg var! Jeg havde alt! Væggende var klistret til med plakater, på sengentøjet var de, puder, T-shirts og jeg skal komme efter dig, ja selv min mor fik jeg slæbt med til en af deres koncerter, bare så jeg kunne komme ind og høre mine teenage idoler – så spørg mig lige om jeg glæder mig!

Hvem var jeres crush?? Mit var på Howie – og han er da også meget sød 😉

Men synes ikke kun at den sidste uges tid, har været en lille rus af at billetterne er i hus, det har også været nogen dage hvor jeg har været igennem hele mit følelsesregister, og så tror jeg aldrig at jeg har haft så mange flade fornemmelser i kroppen….

Der er sket lidt på den private front som har sat en masse tanker igang i hoved på mig, plus at der også er sket lidt på arbejdsfronten, som lige har skulle sluges. Vi er desværre blevet en mindre på kontoret, grundet “omstrukturering” og selvom at jeg kun har været i butikken i lidt over et år, så var det bare overhovedet ikke en sjov oplevelse!

Så mine følelser har i sidste uge, siddet rigtig meget udenpå tøjet, min lunte har været kort og der skulle ingenting til, til jeg nærmest brød ud i tåre, så da det blev fredag og klokken slog 15, hvilket betød weekend, glædet jeg mig bare til at komme hjem, og få alle tingene lidt på afstand.. Weekenden gik med absolut ingen ting, andet end afslapning hjemme med Bobs, lidt praktiske ting i hjemmet, og så lidt mere afslapning, dog undtagen søndag, hvor jeg havde fornøjelsen af to søde piger – først S, vi var en tur på Frederiksberg, og skulle lige undersøge om Bertels Kager nu også var så gode som folk sagde (de var okay, gik ikke ud med armene over hovedet, men den jeg fik smagte dejligt) og bagefter var jeg en Tur i Tivoli med Lulle – og iiih hvor er der altså bare flot derinde, KOLDT, men flot. En tur i Tivoli slår bare aldrig fejl 🙂

Men nu uge startet, og så satser jeg på at den kommer til at sparke lidt mere r.. end sidste, nu må vi se hvad der sker – ved i hvert fald at weekenden skal bruges hos familien på solskinsøen, så den står endnu mere afslapning og familietid!

Go’ dag til jer alle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære julemand - jeg ku' godt tænke mig