Gys under åben himmel

Det at blogge….

Det at blogge har altid været lidt fascinerende i min verden!

Jeg elsker at følge diverse blogs, se hvad der sker i bloggernes verden, dage med glimmer, glitter, sjove arrangementer, romantiske oplevelser, lækker mad og drinks i lange baner. Men også når hverdagen bare er helt almindelig, total irriterende og der hvor man bare har lyst til at s…. fra det hele! Elsker det med at når man har fulgt dem i en hvis periode, at man så føler at man kender dem, uden overhovedet at gøre det.

Jeg startede egentlig denne blog op for 2 år siden, og tror det lykkedes mig at “blogge” et lille halvt års. Prøvede at kickstarte den igen, men kunne godt mærke, at jeg ikke havde det overskud det kræver, og at diverse indlæg bare blev udskudt gang på gang.

Jeg kastede mig ud i at fordi jeg som sagt synes det er et spændende univers, fordi jeg synes det kunne være sjovt at skabe mit eget lille univers, og for at se om der egentlig ville være nogen som havde lyst til at følge mig, som jeg følger mine yndlingsbloggere…. Jeg ved at det er en laaang proces, at det kræver mange indlæg som ikke vil blive læst af nogen, nogen læst af ens veninder og måske nogen helt fremmede vil falde over bloggen.           Men hvad… Jeg har fået modet lidt tilbage og vil prøve, at give det et skud mere – 3. gang er jo også lykkens gang 😉

So here we go Again… Håber der sidder nogen derude som vil synes det er hyggeligt, at kigge med i mit univers. 😀

I'm back

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gys under åben himmel